Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uf, muszę Wam powiedzieć jak lubicie przekąski z ciasta francuskiego to polecam wypróbujcie ten przepis, prosty i łatwy, a przekąską wspaniała i pyszna. Polecam
blacha, papier do pieczenia, nóż, miska, widelec, pędzelek do posmarowania , widelec,
Każdego roku robię konserwy wakacyjne. Takie domowe są najlepsze. Wypływają...
Odsłon: 373
Mocno warzywna wersja pysznego dania.
Odsłon: 476
Każdego roku robię konserwy wakacyjne. Takie domowe są najlepsze. Wypływają...
Odsłon: 373
Mocno warzywna wersja pysznego dania.
Odsłon: 476
Składniki
Na początku pesto przełożyć do miski i wymieszać z rozkruszonym serem. Ciasto francuskie rozłożyć pokroić w nieduże kwadraty , na każdy nałożyć porcję mieszanki pesto z serem zwinąć i widelcem posklejać boki. Ułożyć na blasze wyłożonej papierem do pieczenia, każdy posmarować rozbełtanym jajkiem. Włożyć do piekarnika nagrzanego do 200 stopni. i piec 20 minut na złoty rumiany kolor. Smacznego
Nakładanie na ciasto mieszanki pesto z serem.
Przekąska gotowa do pieczenia.
Po upieczeniu przekąska gotowa do podania. Smacznego