Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowa i smaczna przekąska.
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 286
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1198
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1249
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13390
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 286
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1198
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1249
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13390
Składniki
Wykonanie: Melona przekroić na połowę, wybrać miąższ i pokroić w drobną kostkę. Czosnek utrzeć z solą i wymieszać z jogurtem i majonezem. Kostki melona, odsączonego tuńczyka, majonez razem połączyć, przyprawić do smaku i starannie wymieszać. Następnie przełożyć do wydrążonych skórek z melona, dobrze schłodzić w lodówce i podawać ze świeżymi ziołami.