Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowa i smaczna przekąska.
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 1618
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3036
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1113
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1903
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 1618
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3036
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1113
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1903
Składniki
Wykonanie: Melona przekroić na połowę, wybrać miąższ i pokroić w drobną kostkę. Czosnek utrzeć z solą i wymieszać z jogurtem i majonezem. Kostki melona, odsączonego tuńczyka, majonez razem połączyć, przyprawić do smaku i starannie wymieszać. Następnie przełożyć do wydrążonych skórek z melona, dobrze schłodzić w lodówce i podawać ze świeżymi ziołami.