Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Roladki z wędzonego łososia to elegancka i wyrafinowana przystawka albo przekąska na zimno. Delikatny smak ryby doskonale komponuje się z lekko ostrym chrzanem. Jego kremowa konsystencja jest przyjemna w smaku. Przygotowanie takich roladek to prosta sprawa, sprawdź sam.
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30919
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3639
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4457
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1139
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30919
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3639
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4457
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1139
Składniki
Ugotuj jajka na twardo. Obierz je po ostudzeniu, a następnie drobno posiekaj lub rozdrobnij widelcem.
W małej misce wymieszaj tarty chrzan ze śmietaną i sokiem z cytryny. Dopraw solą i pieprzem. Dodaj jajka i delikatnie wymieszaj.
Na każdym plasterku łososia wyłóż farsz. Zawiń w roladkę i układaj na półmisku. Przykryj i odstaw do lodówki na co najmniej 30 minut przed podaniem.
Posiekaj natkę pietruszki i udekoruj nią roladki.