Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śledzie z ziemniakami ze śmietaną i porem, czyli mini śledź na dziko.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8406
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1223
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10119
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4618
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 667
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8406
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1223
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10119
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4618
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 667
Składniki
Śledzie odmacza się w wodzie, potem przekłada cebulą, pieprzy i zalewa olejem. Takiego śledzia kładzie się na plastrze ziemniaka- wcześniej ugotowanego w mundurku, ze śmietaną i posypuje porem i jeszcze pieprzem. Gotowe!
Smacznego :)