Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie, proste i pyszne! Idealne na sylwestra lub inna okazje ️
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 53
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 114
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 10341
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 112
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 1006
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 53
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 114
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 10341
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 112
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 1006
Składniki
Z ciasta wycinamy większe kwadraciki. Na patelni smażymy szpinak z czosnkiem, cebulką i serkiem. Na polowe ciasta nakładamy szpinak i łososia, drugą połową ciasta przykrywamy a końcówki nociskamy widelcem (trochę jak pierogi) Smarujemy olejem i posypujemy sezamem. Pieczemy pol godziny w 180-200 stopniach.