Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie, proste i pyszne! Idealne na sylwestra lub inna okazje ️
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 3434
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 496
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 293
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 6858
Lekki krem ogórkowy z pewnością sprawdzi się na te letnie upały (oby kilka dn...
Odsłon: 301
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 3434
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 496
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 293
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 6858
Lekki krem ogórkowy z pewnością sprawdzi się na te letnie upały (oby kilka dn...
Odsłon: 301
Składniki
Z ciasta wycinamy większe kwadraciki. Na patelni smażymy szpinak z czosnkiem, cebulką i serkiem. Na polowe ciasta nakładamy szpinak i łososia, drugą połową ciasta przykrywamy a końcówki nociskamy widelcem (trochę jak pierogi) Smarujemy olejem i posypujemy sezamem. Pieczemy pol godziny w 180-200 stopniach.