Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam, nieskomplikowane, szybkie w wykonaniu i pięknie prezentujące się przystawki, które nie tylko cieszą oko, ale również przepysznie smakuje.
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30954
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3654
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4820
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30954
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3654
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4820
Składniki
Oliwki i pomidory kroimy w drobną kostkę. Dodajemy do serka almette , dokładnie mieszamy i doprawiamy solą i pieprzem.
Placek tortilli smarujemy połową serka, posypujemy połową sałaty. Następnie na brzegu układamy 3 laski kabanosa i zwijamy ciasno w rulon.
Tak powstały rulon owijamy folią spożywczą i schładzamy w lodówce. Po schłodzeniu tortille kroimy w około 3 cm paski. Układamy na talerzu. Smacznego !!!
;-)
;-)
;-)