Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam, nieskomplikowane, szybkie w wykonaniu i pięknie prezentujące się przystawki, które nie tylko cieszą oko, ale również przepysznie smakuje.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11959
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16455
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5290
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11959
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16455
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5290
Składniki
Oliwki i pomidory kroimy w drobną kostkę. Dodajemy do serka almette , dokładnie mieszamy i doprawiamy solą i pieprzem.
Placek tortilli smarujemy połową serka, posypujemy połową sałaty. Następnie na brzegu układamy 3 laski kabanosa i zwijamy ciasno w rulon.
Tak powstały rulon owijamy folią spożywczą i schładzamy w lodówce. Po schłodzeniu tortille kroimy w około 3 cm paski. Układamy na talerzu. Smacznego !!!
;-)
;-)
;-)