Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam, nieskomplikowane, szybkie w wykonaniu i pięknie prezentujące się przystawki, które nie tylko cieszą oko, ale również przepysznie smakuje.
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 61
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 60
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 198
Jeśli lubicie pikle, powinniście koniecznie zrobić ogórki kanapkowe z tego pr...
Odsłon: 11029
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 61
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 60
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 198
Jeśli lubicie pikle, powinniście koniecznie zrobić ogórki kanapkowe z tego pr...
Odsłon: 11029
Składniki
Oliwki i pomidory kroimy w drobną kostkę. Dodajemy do serka almette , dokładnie mieszamy i doprawiamy solą i pieprzem.
Placek tortilli smarujemy połową serka, posypujemy połową sałaty. Następnie na brzegu układamy 3 laski kabanosa i zwijamy ciasno w rulon.
Tak powstały rulon owijamy folią spożywczą i schładzamy w lodówce. Po schłodzeniu tortille kroimy w około 3 cm paski. Układamy na talerzu. Smacznego !!!
;-)
;-)
;-)