Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam, nieskomplikowane, szybkie w wykonaniu i pięknie prezentujące się przystawki, które nie tylko cieszą oko, ale również przepysznie smakuje.
Poleam. Domowe słodkości najlepsze.
Odsłon: 447
Fuczki to smażone placki z kiszonej kapusty , wywodzące się z kuchni Bieszcza...
Odsłon: 179
Przepis dnia
Poleam. Domowe słodkości najlepsze.
Odsłon: 447
Fuczki to smażone placki z kiszonej kapusty , wywodzące się z kuchni Bieszcza...
Odsłon: 179
Przepis dnia
Składniki
Oliwki i pomidory kroimy w drobną kostkę. Dodajemy do serka almette , dokładnie mieszamy i doprawiamy solą i pieprzem.
Placek tortilli smarujemy połową serka, posypujemy połową sałaty. Następnie na brzegu układamy 3 laski kabanosa i zwijamy ciasno w rulon.
Tak powstały rulon owijamy folią spożywczą i schładzamy w lodówce. Po schłodzeniu tortille kroimy w około 3 cm paski. Układamy na talerzu. Smacznego !!!
;-)
;-)
;-)