Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rybka w galarecie inaczej :)
Ryba o mięsie soczystym, jędrnym, sprężystym. Bardzo smaczna.
Odsłon: 261
Bardzo smaczna wieprzowa galareta, prosta i szybka w przygotowaniu.
Odsłon: 987
Pyszne i szybkie ciasto , wystarczy wymieszać i połączyć składniki . Ciasto n...
Odsłon: 4830
Szybka , smaczna i prosta sałatka którą przygotujesz dosłownie w 5 minut idea...
Odsłon: 3253
Pyszne i szybkie ciasto , wystarczy wymieszać i połączyć składniki . Ciasto n...
Odsłon: 4830
Szybka , smaczna i prosta sałatka którą przygotujesz dosłownie w 5 minut idea...
Odsłon: 3253
Składniki
Z włoszczyzny (oprócz pora - por w CAŁOSCI) pokrojonej w cienkie słupki (szer. ok. 0,5 cm x dł. 2 cm) ugotowac bulion warzywny. Ugotowane warzywa wyjąć. Do bulionu włożyć pokrojoną rybę, gotować 12 minut. Jeśli ryba jest większa - odpowiednio dłużej. Wyjąć rybę, wrzucić do bukionu żurawinę, zagotować, dodać żelatynę, zagotować. Doprawić mocno cytryną, cukrem i solą. Zalewa musi się na tym etapie wydawać mocno za słodka, za słona. Na dnie naczynia ułożyć mozaikę z ugotowanych słupków warzywnych (oprócz pora). Ułożyć na niej rybkę, zalać galaretą, odstawić do zcięcia.
Przepisy Przekąski
Przekąski
Parówki w cieście francuskim
Przekąski
Węgierski langosz
Przekąski
Jajka w majonezie ze szczypiorkiem
Przekąski
marynowane filety z makreli
Parówki w cieście francuskim
Parówki w cieście francuskim to danie, które zasmakuje zarówno dzieciom, jak...
Odsłon: 12373
Węgierski langosz
Odwiedzając Węgry, należy obowiązkowo spróbować legendarną przekąskę jaką jes...
Odsłon: 2623