Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybkość przyrządzenia, wyśmienity smak, doskonała na kanapki do pracy, dzieciaki ją uwielbiają
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34155
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1354
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113598
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34155
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1354
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113598
Składniki
ugotowane jaja zetrzeć na tarce (grube oczka tarki), dodać pokrojoną dymkę lub szczypiorek. Wymieszać dodając przyprawy, majonez, chrzan i musztardę. Smacznego!
Dla lubiących bardziej konkretne smaki, polecam dodać drobno pokrojony i odciśnięty z soku, obrany ze skórki ogórek kiszony.