Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 2430
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1251
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 2430
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1251
Składniki
czosnek przecisnąć przez praskę i połączyć w małej miseczce z masłem odstawić na ok poł godziny (dobrze jak masło jest w miarę miękkie, wtedy szybko się łączy z czosnkiem)
rybę rozmrozić, skropić sokiem z cytryny, oprószyć solą ziołową lub ew. przyprawą do ryb, obtoczyć mąką i smażyć na rozgrzanym oleju
po usmażeniu ryby układać na talerzu na każdy filet kłaść łyżeczkę masła czosnkowego, podawać z frytkami, surówką lub pieczywem