Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1531
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231926
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5038
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1531
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231926
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5038
Składniki
czosnek przecisnąć przez praskę i połączyć w małej miseczce z masłem odstawić na ok poł godziny (dobrze jak masło jest w miarę miękkie, wtedy szybko się łączy z czosnkiem)
rybę rozmrozić, skropić sokiem z cytryny, oprószyć solą ziołową lub ew. przyprawą do ryb, obtoczyć mąką i smażyć na rozgrzanym oleju
po usmażeniu ryby układać na talerzu na każdy filet kłaść łyżeczkę masła czosnkowego, podawać z frytkami, surówką lub pieczywem