Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 6624
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4547
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327009
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 6624
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4547
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327009
Składniki
czosnek przecisnąć przez praskę i połączyć w małej miseczce z masłem odstawić na ok poł godziny (dobrze jak masło jest w miarę miękkie, wtedy szybko się łączy z czosnkiem)
rybę rozmrozić, skropić sokiem z cytryny, oprószyć solą ziołową lub ew. przyprawą do ryb, obtoczyć mąką i smażyć na rozgrzanym oleju
po usmażeniu ryby układać na talerzu na każdy filet kłaść łyżeczkę masła czosnkowego, podawać z frytkami, surówką lub pieczywem