Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2546
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 335
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4359
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2546
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 335
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4359
Składniki
czosnek przecisnąć przez praskę i połączyć w małej miseczce z masłem odstawić na ok poł godziny (dobrze jak masło jest w miarę miękkie, wtedy szybko się łączy z czosnkiem)
rybę rozmrozić, skropić sokiem z cytryny, oprószyć solą ziołową lub ew. przyprawą do ryb, obtoczyć mąką i smażyć na rozgrzanym oleju
po usmażeniu ryby układać na talerzu na każdy filet kłaść łyżeczkę masła czosnkowego, podawać z frytkami, surówką lub pieczywem