Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 690
Bardzo smaczna, a zarazem rozgrzewająca i pożywna zupa na każdą okazję.
Odsłon: 406
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13304
Nie pytajcie dlaczego tak się nazywa, bo to w zasadzie jest mało istotne. Waż...
Odsłon: 528
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 690
Bardzo smaczna, a zarazem rozgrzewająca i pożywna zupa na każdą okazję.
Odsłon: 406
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13304
Nie pytajcie dlaczego tak się nazywa, bo to w zasadzie jest mało istotne. Waż...
Odsłon: 528
Składniki
Cebulę pokroić w drobną kostkę. Następnie placki tortilli posypać żółtym serem i cebulką. Tortille składać na pół lub też rozkładać nadzienie na jednym placku i przykrywać drugim. Podgrzewać w piekarniku lub w zgrzewarce. W piekarniku można skorzystać z funkcji grilla lub grzanie góra i dół w 180 stopniach. Piec krótko, do roztopienia się sera. Należy uważać by tortille się nie przypaliły. Pokroić na kawałki i podawać z dodatkami jogurtu greckiego.