Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1039
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4678
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1335
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1039
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4678
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1335
Składniki
Cebulę pokroić w drobną kostkę. Następnie placki tortilli posypać żółtym serem i cebulką. Tortille składać na pół lub też rozkładać nadzienie na jednym placku i przykrywać drugim. Podgrzewać w piekarniku lub w zgrzewarce. W piekarniku można skorzystać z funkcji grilla lub grzanie góra i dół w 180 stopniach. Piec krótko, do roztopienia się sera. Należy uważać by tortille się nie przypaliły. Pokroić na kawałki i podawać z dodatkami jogurtu greckiego.