Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30950
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3652
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4788
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30950
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3652
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4788
Składniki
Cebulę pokroić w drobną kostkę. Następnie placki tortilli posypać żółtym serem i cebulką. Tortille składać na pół lub też rozkładać nadzienie na jednym placku i przykrywać drugim. Podgrzewać w piekarniku lub w zgrzewarce. W piekarniku można skorzystać z funkcji grilla lub grzanie góra i dół w 180 stopniach. Piec krótko, do roztopienia się sera. Należy uważać by tortille się nie przypaliły. Pokroić na kawałki i podawać z dodatkami jogurtu greckiego.