Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Małe, wykwintne, bardzo szybkie danie z kuchni francuskiej, które zadawala każde podniebienie.
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 469
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1815
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 374
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 469
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1815
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 374
Składniki
Ciasto francuskie kroimy na kwadraty o bokach 7cm .
Ciasto smarujemy na całej powierzchni serkiem topionym pozostawiając brzegi by ładnie się wypiętrzyły. Następnie obkładamy wcześniej pokrojoną w plasterki kiełbasą. Pozostaje nam tylko jeszcze pokroić szczypiorek i pomidory, które kładziemy na kiełbasie.
Pieczemy w piekarniku w temp.ok 200 stopni przez 12 do 15 minut