Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Małe, wykwintne, bardzo szybkie danie z kuchni francuskiej, które zadawala każde podniebienie.
Przepis na lekkie placuszki z twarogiem i jabłkami bez cukru.
Odsłon: 568
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1225
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4884
Przepis na lekkie placuszki z twarogiem i jabłkami bez cukru.
Odsłon: 568
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1225
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4884
Składniki
Ciasto francuskie kroimy na kwadraty o bokach 7cm .
Ciasto smarujemy na całej powierzchni serkiem topionym pozostawiając brzegi by ładnie się wypiętrzyły. Następnie obkładamy wcześniej pokrojoną w plasterki kiełbasą. Pozostaje nam tylko jeszcze pokroić szczypiorek i pomidory, które kładziemy na kiełbasie.
Pieczemy w piekarniku w temp.ok 200 stopni przez 12 do 15 minut