Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Małe, wykwintne, bardzo szybkie danie z kuchni francuskiej, które zadawala każde podniebienie.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2337
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4430
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1397
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 368
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2337
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4430
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1397
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 368
Składniki
Ciasto francuskie kroimy na kwadraty o bokach 7cm .
Ciasto smarujemy na całej powierzchni serkiem topionym pozostawiając brzegi by ładnie się wypiętrzyły. Następnie obkładamy wcześniej pokrojoną w plasterki kiełbasą. Pozostaje nam tylko jeszcze pokroić szczypiorek i pomidory, które kładziemy na kiełbasie.
Pieczemy w piekarniku w temp.ok 200 stopni przez 12 do 15 minut