Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekkie, puszyste i przede wszystkim smaczne racuchy! Polecam ;)
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1951
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1635
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2620
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1951
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1635
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2620
Składniki
Żółtka z miksować z brązowym cukrem. Z białek ubić pianę.
Do żółtek dodać maślankę oraz mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia. Zmiksować. Jabłka zetrzeć na dużych oczkach i dodać do ciasta. Na końcu dodać pianę i całość delikatnie wymieszać.
Placki smażyć na rozgrzanym oleju na średnim ogniu. Przed podaniem posypać cukrem pudrem. Smacznego!