Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu. Rolada czosnkowa z sosem czosnkowym - znakomity pomysł.
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 371
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15007
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1804
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 17491
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 371
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15007
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1804
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 17491
Składniki
Mięso, marchew i pietruszkę zmielić. Cebulę i czosnek posiekać.
Rozgrzać olej na patelni. Podsmażyć cebulę, czosnek aż się delikatnie zarumienią. Dodać zmielone mięso, marchew i pietruszkę. Wymieszać. Doprawić przyprawa do mięsa mielonego, solą i pieprzem. Wymieszać z sosem czosnkowym tak aby składniki połączyły się w jednolitą masę.
Masę równo nałożyć na płat ciasta francuskiego. Zawinąć. Wstawić do lodówki na czas nagrzania się piekarnika (200st).
Piec około 20 minut. Aż ciasto się zarumieni.