Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super rolada na świąteczny stół.
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 766
Smaczny sernik śmietankowy do kawy. Przepis na dużą blaszkę, około 24x40cm. W...
Odsłon: 12266
Warto przygotować. Kotlety z mielonego mięsa z indyka, własnej roboty sos. Bu...
Odsłon: 223
To część naszego rodzinnego kulinarnego wyzwania — czy 9-letnia dziewczynka p...
Odsłon: 7406
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 766
Smaczny sernik śmietankowy do kawy. Przepis na dużą blaszkę, około 24x40cm. W...
Odsłon: 12266
Warto przygotować. Kotlety z mielonego mięsa z indyka, własnej roboty sos. Bu...
Odsłon: 223
To część naszego rodzinnego kulinarnego wyzwania — czy 9-letnia dziewczynka p...
Odsłon: 7406
Składniki
Wykonanie ciasta: Jajka ubić mikserem, dodać starty ser, majonez, wymieszać mikserem. Przygotowane ciasto wyłożyć do blachę wyłożoną pergaminem, równo rozłożyć w prostokąt. Piec w piekarniku nagrzanym do 180 stopni przez 15 minut.
Wykonanie rolady: Mięso wymieszać z namoczoną i odciśniętą bułką, dodać zmiażdżony czosnek przyprawić do smaku i dokładnie wyrobić masę. Mięso wyłożyć na upieczony serowy placek, zwinąć w roladkę i obwinąć pergaminem. Piec w piekarniku nagrzanym do 180 stopni i piec przez godzinę.