Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Połączenie pieczonego sera z piersią kurczaka. Świetne na ciepło i zimno.
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13206
To proste i smaczne sushi z łososiem i ogórkiem, idealne na lunch, kolację lu...
Odsłon: 140
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 174
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 2841
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13206
To proste i smaczne sushi z łososiem i ogórkiem, idealne na lunch, kolację lu...
Odsłon: 140
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 174
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 2841
Składniki
Ser trę na tarce. Dodaję jajka, mąkę i śmietanę , dokładnie mieszam. Piekę na dużej blasze jak do rolady , na papierze do pieczenia. Przez ok. 15 minut w tem . 180 stopni.
Pierś z kurczaka kroję jak na kotlety, rozpijam i przyprawiam. Cebulę, paprykę i ogórka kroję w drobną kostkę.
Po upieczeniu wyjmuję spód serowy i przewracam na drugą stronę. Rozkładam kotlety , posypuję pokrojonymi warzywami i zwijam jak roladę. Piekę jeszcze ok. 25 minut. Najlepiej zwijać kiedy spód serowy jest ciepły , bo póżniej pęka.