Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wiosenna, lekka, wesoło wyglądająca potrawa niewątpliwie stanie się ozdobą każdego stołu. Smakuje tak samo fantastycznie jak i wygląda!
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32503
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 1161
Pyszne ciasteczka mojego dzieciństwa
Odsłon: 422
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32503
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 1161
Pyszne ciasteczka mojego dzieciństwa
Odsłon: 422
Składniki
Cukinię pokroić w cienkie plasterki wzdłuż, zblanszować je we wrzątku, schłodzić w zimnej wodzie, wyjąć je i osuszyć, bazylię posiekać.
Ser połączyć z bazylią, doprawić solą, pieprzem i papryką. Farszem smarować plastry cukinii, zwijać roladki i spiąć wykałaczkami. Podawać na zrumienionych kromkach bułki.