Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wiosenna, lekka, wesoło wyglądająca potrawa niewątpliwie stanie się ozdobą każdego stołu. Smakuje tak samo fantastycznie jak i wygląda!
 
         
         
         
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 5991
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 1816
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 5991
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 1816
 
         
        Składniki
Cukinię pokroić w cienkie plasterki wzdłuż, zblanszować je we wrzątku, schłodzić w zimnej wodzie, wyjąć je i osuszyć, bazylię posiekać.
Ser połączyć z bazylią, doprawić solą, pieprzem i papryką. Farszem smarować plastry cukinii, zwijać roladki i spiąć wykałaczkami. Podawać na zrumienionych kromkach bułki.