Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wiosenna, lekka, wesoło wyglądająca potrawa niewątpliwie stanie się ozdobą każdego stołu. Smakuje tak samo fantastycznie jak i wygląda!
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 784
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 916
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 130
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2816
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 784
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 916
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 130
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2816
Składniki
Cukinię pokroić w cienkie plasterki wzdłuż, zblanszować je we wrzątku, schłodzić w zimnej wodzie, wyjąć je i osuszyć, bazylię posiekać.
Ser połączyć z bazylią, doprawić solą, pieprzem i papryką. Farszem smarować plastry cukinii, zwijać roladki i spiąć wykałaczkami. Podawać na zrumienionych kromkach bułki.