Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tą wyjątkową roladę, musisz koniecznie wypróbować. Bardzo mało pracy w przygotowaniu jak również mało składników z dodatkiem serka śmietanowego sama rozpływa się w ustach.
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3549
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 613
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3772
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 333
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 600
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3549
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 613
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3772
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 333
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 600
Składniki
1. Rozkładamy folię aluminiową, na której układamy plastry salami, tworząc prostokąt.
2. Szczypiorek drobno siekamy a rzodkiewki ścieramy na tarce o dużych oczach. 3. Warzywa łączymy serkiem i dokładnie mieszamy. 4. Serek z warzywami rozkładamy na całej powierzchni ułożonego prostokąta z salami.
. 5. Następnie zwijamy roladę, owijamy folią i chłodzimy w lodówce dwie godziny.
6. Po tym czasie kroimy w plasterki, układamy na półmisku i podajemy. 7. Gotowe. 8. Smacznego.