Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tą wyjątkową roladę, musisz koniecznie wypróbować. Bardzo mało pracy w przygotowaniu jak również mało składników z dodatkiem serka śmietanowego sama rozpływa się w ustach.
 
         
         
        Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1201
 
            Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5732
 
            Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8793
 
            Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18298
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1201
 
            Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5732
 
            Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8793
 
            Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18298
 
         
         
                Składniki
1. Rozkładamy folię aluminiową, na której układamy plastry salami, tworząc prostokąt.
2. Szczypiorek drobno siekamy a rzodkiewki ścieramy na tarce o dużych oczach. 3. Warzywa łączymy serkiem i dokładnie mieszamy. 4. Serek z warzywami rozkładamy na całej powierzchni ułożonego prostokąta z salami.
. 5. Następnie zwijamy roladę, owijamy folią i chłodzimy w lodówce dwie godziny.
6. Po tym czasie kroimy w plasterki, układamy na półmisku i podajemy. 7. Gotowe. 8. Smacznego.