Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Blyskawiczna przekaska.Bardzo pyszna,idealna na imprezy i nie tylko.Zapraszam na mój YouTube kanal Slodki Smak Pasji ,tam znajdzie kazdy cos dla siebie na slodki i slono!ZAPRASZAM!
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 261
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 1092
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 261
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 1092
Składniki
Na rozgrzana patelnie dajemy oliwe i przecisniety zabek czosnku,lekko zrumienimy.Dodajemy szpinak,dobrze odcisniety.Przyprawiamy sola i pieprzem,ok.3 min podsmazamy na lekkim ogniu.Nastepnie dodajemy pokrojona w koste fete i krótko razem podsmazyc.
Ciasto francuskie rozwijamy,kroimy na kwadraty dowolnej wielkosci.Na kazdy kawalek na brzeg dajemy gotowy szpinak i rolujemy .Smarujemy zóltkiem i pieczemy w rozgrzanym piekarniku 200 stopni góra/dól ok.15-20 min.SMACZNEGO!!!