Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetny pomysł na szybką i pyszną kolację. Danie przygotowane zgodnie z zaleceniami diety doktora Dukana.
Plastry wędliny smarujemy dokładnie serkiem topionym. Łososia rozdrabniamy możliwie jak najbardziej i dzielimy go na 3 porcje. Każdą porcję nakładamy na dolnej części plasterków wędliny. Posypujemy łososia pieprzem i zwijamy roladki.
Rozgrzewamy patelnię teflonową, bez tłuszczu. Układamy na niej roladki, chwilkę podpiekamy, nie obracając roladek. Jajko rozkłócamy, doprawiamy odrobiną wegety i zalewamy nim równomiernie roladki.
Wszystko razem smażymy pod przykryciem, aż jajko ładnie się zetnie. Na koniec smażenia posypujemy roladki posiekaną natką pietruszki.
Smacznego!
Lekka sałatka z tuńczykiem to świetna propozycja na lunch, obiad lub kolację....
Odsłon: 11
Pyszna i szybka sałatka z pomidorami czerwoną cebulę i żółtym serem posypana...
Odsłon: 72
Lekka sałatka idealna na lunch lub jako dodatek do obiadu, lub grilla. Bób to...
Odsłon: 90
Mam dla Was dzisiaj pomysł na przepyszną i orzeźwiającą sałatkę, która nada s...
Odsłon: 89
Pyszna i pożywna sałatka z ciecierzycą i warzywami.Idealna na letni wieczór l...
Odsłon: 191
Lekka sałatka z tuńczykiem to świetna propozycja na lunch, obiad lub kolację....
Odsłon: 11
Pyszna i szybka sałatka z pomidorami czerwoną cebulę i żółtym serem posypana...
Odsłon: 72
Lekka sałatka idealna na lunch lub jako dodatek do obiadu, lub grilla. Bób to...
Odsłon: 90
Mam dla Was dzisiaj pomysł na przepyszną i orzeźwiającą sałatkę, która nada s...
Odsłon: 89
Pyszna i pożywna sałatka z ciecierzycą i warzywami.Idealna na letni wieczór l...
Odsłon: 191
Składniki
Plastry wędliny smarujemy dokładnie serkiem topionym. Łososia rozdrabniamy możliwie jak najbardziej i dzielimy go na 3 porcje. Każdą porcję nakładamy na dolnej części plasterków wędliny. Posypujemy łososia pieprzem i zwijamy roladki.
Rozgrzewamy patelnię teflonową, bez tłuszczu. Układamy na niej roladki, chwilkę podpiekamy, nie obracając roladek. Jajko rozkłócamy, doprawiamy odrobiną wegety i zalewamy nim równomiernie roladki. Wszystko razem smażymy pod przykryciem, aż jajko ładnie się zetnie. Na koniec smażenia posypujemy roladki posiekaną natką pietruszki. Smacznego!
Przepisy Przekąski
Przekąski
Oryginalny langosz
Przekąski
Nadziewane kwiaty cukinii
Przekąski
Carpaccio z buraka
Przekąski
Smażone kwiaty cukinii
Oryginalny langosz
Langosz to specjalność kuchni węgierskiej. Na Węgrzech sprzedawany jest jako...
Odsłon: 3489
Nadziewane kwiaty cukinii
Cukiniowych wariacji na placki, pasztety i inne rarytasy jest mnóstwo. Jednak...
Odsłon: 25742