Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetny pomysł na szybką i pyszną kolację. Danie przygotowane zgodnie z zaleceniami diety doktora Dukana.
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 786
Smaczny sernik śmietankowy do kawy. Przepis na dużą blaszkę, około 24x40cm. W...
Odsłon: 12314
Warto przygotować. Kotlety z mielonego mięsa z indyka, własnej roboty sos. Bu...
Odsłon: 228
To część naszego rodzinnego kulinarnego wyzwania — czy 9-letnia dziewczynka p...
Odsłon: 7448
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 786
Smaczny sernik śmietankowy do kawy. Przepis na dużą blaszkę, około 24x40cm. W...
Odsłon: 12314
Warto przygotować. Kotlety z mielonego mięsa z indyka, własnej roboty sos. Bu...
Odsłon: 228
To część naszego rodzinnego kulinarnego wyzwania — czy 9-letnia dziewczynka p...
Odsłon: 7448
Składniki
Plastry wędliny smarujemy dokładnie serkiem topionym. Łososia rozdrabniamy możliwie jak najbardziej i dzielimy go na 3 porcje. Każdą porcję nakładamy na dolnej części plasterków wędliny. Posypujemy łososia pieprzem i zwijamy roladki.
Rozgrzewamy patelnię teflonową, bez tłuszczu. Układamy na niej roladki, chwilkę podpiekamy, nie obracając roladek. Jajko rozkłócamy, doprawiamy odrobiną wegety i zalewamy nim równomiernie roladki. Wszystko razem smażymy pod przykryciem, aż jajko ładnie się zetnie. Na koniec smażenia posypujemy roladki posiekaną natką pietruszki. Smacznego!