Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetny pomysł na szybką i pyszną kolację. Danie przygotowane zgodnie z zaleceniami diety doktora Dukana.
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6966
Polecam.
Odsłon: 116
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5277
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2417
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6966
Polecam.
Odsłon: 116
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5277
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2417
Składniki
Plastry wędliny smarujemy dokładnie serkiem topionym. Łososia rozdrabniamy możliwie jak najbardziej i dzielimy go na 3 porcje. Każdą porcję nakładamy na dolnej części plasterków wędliny. Posypujemy łososia pieprzem i zwijamy roladki.
Rozgrzewamy patelnię teflonową, bez tłuszczu. Układamy na niej roladki, chwilkę podpiekamy, nie obracając roladek. Jajko rozkłócamy, doprawiamy odrobiną wegety i zalewamy nim równomiernie roladki. Wszystko razem smażymy pod przykryciem, aż jajko ładnie się zetnie. Na koniec smażenia posypujemy roladki posiekaną natką pietruszki. Smacznego!