Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetny pomysł na szybką i pyszną kolację. Danie przygotowane zgodnie z zaleceniami diety doktora Dukana.
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 110
Zastanawialiście się kiedyś skąd swoją nazwę wzięły leniwe pierogi? Leniwe są...
Odsłon: 293
Krokiety z pieczarkami są dobre zarówno na codzienny jak i świąteczny obiad....
Odsłon: 2885
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 110
Zastanawialiście się kiedyś skąd swoją nazwę wzięły leniwe pierogi? Leniwe są...
Odsłon: 293
Krokiety z pieczarkami są dobre zarówno na codzienny jak i świąteczny obiad....
Odsłon: 2885
Składniki
Plastry wędliny smarujemy dokładnie serkiem topionym. Łososia rozdrabniamy możliwie jak najbardziej i dzielimy go na 3 porcje. Każdą porcję nakładamy na dolnej części plasterków wędliny. Posypujemy łososia pieprzem i zwijamy roladki.
Rozgrzewamy patelnię teflonową, bez tłuszczu. Układamy na niej roladki, chwilkę podpiekamy, nie obracając roladek. Jajko rozkłócamy, doprawiamy odrobiną wegety i zalewamy nim równomiernie roladki. Wszystko razem smażymy pod przykryciem, aż jajko ładnie się zetnie. Na koniec smażenia posypujemy roladki posiekaną natką pietruszki. Smacznego!