Do góry

Przekąski Przepis na:

Roladki z szynki parmeńskiej, jajka i rukoli

Roladki z szynki parmeńskiej, jajka i rukoli

Autor:

Przepisów i artykułów: 3 Ocena: 9

Dodano:

Odsłon: 137

Idealna smakowo i wizualnie przekąska

Składniki

  • 8 plastrów szynki parmeńskiej
  • 2 jajka ugotowane na twardo
  • świeża rukola
  • majonez lub jogurt naturalny
  • przyprawy
3-4 os. 15 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama
Roladki z szynki parmeńskiej, jajka i rukoli

Przygotowanie

  1. Jajka ugotuj i obierz ze skorupek. Pokrój drobno, przypraw, wymieszaj z majonezem.

  2. Nałóż farsz na szynkę wraz z rukolą, zawiń. Skrop oliwą z oliwek

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń