Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i nie do znudzenia:))))
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 124
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4282
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11659
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6666
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5536
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13749
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 124
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4282
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11659
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6666
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5536
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13749
Składniki
zalewa octowa:3szkl wody,5 łyżek octu,pól szkl oleju,3łyzeczki koncentratu pomidorowego,3 łyżeczki keczupu,2 liście laurowe,ziele angielskie4-5 ziarenek,pieprz6-7 ziarenek,cukier 4-5 łyżeczek,łyżeczka soli. wszystkie składniki wkładam do garnka i nastawiam na gaz żeby się zagotowały.zalewa potrzebna jest gorąca:)
przygotować ciasto naleśnikowe,tyle ze musi być ono gęściejsze żeby ni spływało z ryby:)doprawić przyprawą do ryb lub wegetą wedle uznania:) smażyć na oleju rybkę z obu stron.w naczyniu żaroodpornym lub w misce układać kolejno warstwami rybę posypując warzywami przykryć rybą i znów warzywami do wyczerpania:)zalać goracą zalewą i przykryć.ryba jest najlepsza następnego dnia kiedy ciasto wpije część zalewy:))))