Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i nie do znudzenia:))))
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424834
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10657
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336938
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4758
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424834
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10657
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336938
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4758
Składniki
zalewa octowa:3szkl wody,5 łyżek octu,pól szkl oleju,3łyzeczki koncentratu pomidorowego,3 łyżeczki keczupu,2 liście laurowe,ziele angielskie4-5 ziarenek,pieprz6-7 ziarenek,cukier 4-5 łyżeczek,łyżeczka soli. wszystkie składniki wkładam do garnka i nastawiam na gaz żeby się zagotowały.zalewa potrzebna jest gorąca:)
przygotować ciasto naleśnikowe,tyle ze musi być ono gęściejsze żeby ni spływało z ryby:)doprawić przyprawą do ryb lub wegetą wedle uznania:) smażyć na oleju rybkę z obu stron.w naczyniu żaroodpornym lub w misce układać kolejno warstwami rybę posypując warzywami przykryć rybą i znów warzywami do wyczerpania:)zalać goracą zalewą i przykryć.ryba jest najlepsza następnego dnia kiedy ciasto wpije część zalewy:))))