Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i nie do znudzenia:))))
...ale pyszny.
Odsłon: 749
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 102
Polecam.
Odsłon: 647
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 389
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 200
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5159
...ale pyszny.
Odsłon: 749
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 102
Polecam.
Odsłon: 647
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 389
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 200
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5159
Składniki
zalewa octowa:3szkl wody,5 łyżek octu,pól szkl oleju,3łyzeczki koncentratu pomidorowego,3 łyżeczki keczupu,2 liście laurowe,ziele angielskie4-5 ziarenek,pieprz6-7 ziarenek,cukier 4-5 łyżeczek,łyżeczka soli. wszystkie składniki wkładam do garnka i nastawiam na gaz żeby się zagotowały.zalewa potrzebna jest gorąca:)
przygotować ciasto naleśnikowe,tyle ze musi być ono gęściejsze żeby ni spływało z ryby:)doprawić przyprawą do ryb lub wegetą wedle uznania:) smażyć na oleju rybkę z obu stron.w naczyniu żaroodpornym lub w misce układać kolejno warstwami rybę posypując warzywami przykryć rybą i znów warzywami do wyczerpania:)zalać goracą zalewą i przykryć.ryba jest najlepsza następnego dnia kiedy ciasto wpije część zalewy:))))