Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
U nas zawsze znika szybko ze stołu. Najlepsza po dwóch dniach.Słodko-winna w smaku.
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 413993
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2217
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 413993
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2217
Składniki
Rybę podzielić na niewielkie porcje, obficie posypać solą, pieprzem i skropić sokiem z cytryny. Odstawić w chłodne miejsce na godzinę. Panierować w jajku i bułce lub mące. Smażyć w głębokim oleju. Odstawić do ostygnięcia. Wszystkie składniki gotować około 5 minut. Odstawić do ostygnięcia. W dużym słoju układać smażoną rybę, przekładając plasterkami marchewki i cebuli. Zalać zimną zalewą. Odstawić na dwa dni.