Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
U nas zawsze znika szybko ze stołu. Najlepsza po dwóch dniach.Słodko-winna w smaku.
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 65
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 210
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 146
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 65
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 210
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 146
Składniki
Rybę podzielić na niewielkie porcje, obficie posypać solą, pieprzem i skropić sokiem z cytryny. Odstawić w chłodne miejsce na godzinę. Panierować w jajku i bułce lub mące. Smażyć w głębokim oleju. Odstawić do ostygnięcia. Wszystkie składniki gotować około 5 minut. Odstawić do ostygnięcia. W dużym słoju układać smażoną rybę, przekładając plasterkami marchewki i cebuli. Zalać zimną zalewą. Odstawić na dwa dni.