Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
U nas zawsze znika szybko ze stołu. Najlepsza po dwóch dniach.Słodko-winna w smaku.
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 702
Proste, pyszne ciasto budyniowe z kokosem na ciasteczkach petit beurre, polan...
Odsłon: 554
Przepis dnia
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 3398
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4124
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 904
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 702
Proste, pyszne ciasto budyniowe z kokosem na ciasteczkach petit beurre, polan...
Odsłon: 554
Przepis dnia
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 3398
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4124
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 904
Składniki
Rybę podzielić na niewielkie porcje, obficie posypać solą, pieprzem i skropić sokiem z cytryny. Odstawić w chłodne miejsce na godzinę. Panierować w jajku i bułce lub mące. Smażyć w głębokim oleju. Odstawić do ostygnięcia. Wszystkie składniki gotować około 5 minut. Odstawić do ostygnięcia. W dużym słoju układać smażoną rybę, przekładając plasterkami marchewki i cebuli. Zalać zimną zalewą. Odstawić na dwa dni.