Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
U nas zawsze znika szybko ze stołu. Najlepsza po dwóch dniach.Słodko-winna w smaku.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5454
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 964
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11899
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5100
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1389
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5454
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 964
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11899
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5100
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1389
Składniki
Rybę podzielić na niewielkie porcje, obficie posypać solą, pieprzem i skropić sokiem z cytryny. Odstawić w chłodne miejsce na godzinę. Panierować w jajku i bułce lub mące. Smażyć w głębokim oleju. Odstawić do ostygnięcia. Wszystkie składniki gotować około 5 minut. Odstawić do ostygnięcia. W dużym słoju układać smażoną rybę, przekładając plasterkami marchewki i cebuli. Zalać zimną zalewą. Odstawić na dwa dni.