Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie mogłam się zdecydować, więc zrobiłam dwa rodzaje ryby, jedna w zalewie octowej, a druga w zalewie octowo-pomidorowej. Obie wersje są pyszne, a moja rodzinka ma urozmaicenie :-) Poniżej przepis na zalewę octową, a przepis na zalewę octowo-pomidorową znajdziecie na moim blogu.
Deser dla cukrzyka powinien mieć niski indeks gimniczny, dlatego chcąc go pr...
Odsłon: 100
Jaki jest przepis na dobry rosół? Musi być z pewnością prosty w przygotowaniu...
Odsłon: 1687
Deser dla cukrzyka powinien mieć niski indeks gimniczny, dlatego chcąc go pr...
Odsłon: 100
Jaki jest przepis na dobry rosół? Musi być z pewnością prosty w przygotowaniu...
Odsłon: 1687
Składniki
Rybę umyć, pokroić na większe kawałki, posolić, panierować w jajku i bułce tartej oraz usmażyć na patelni. Następnie zrobić zalewę. Zagotować wodę, dodać ocet, cukier, sól, ziele angielskie, liście laurowe i chwilę gotować. Usmażone ryby przełożyć do naczynia, w którym będą się marynować. Na tej samej patelni zeszklić cebulę pokrojoną w piórka i chwilę smażyć. Na koniec wlać na patelnię zalewę octową, wymieszać i odłożyć do wystudzenia. Letnią zalewą zalać ryby i odłożyć na noc do lodówki. SMACZNEGO!!!
Przepisy Przekąski
Przekąski
Tarta ze szparagami
Przekąski
chipsy nori
Przekąski
Parówki w cieście francuskim
Przekąski
Węgierski langosz
Tarta ze szparagami
Kruche ciasto, szparagi i masa śmietankowo jajeczna. Oto pyszna tarta. Delik...
Odsłon: 24
chipsy nori
aromatyczne i zdrowe chipsy z glonów nori, super chrupiące.
Odsłon: 62