Przekąski Przepis na:
> 6 os. | > 60 min | średnie | przystępne |
Filety rozmrozić, pokroić na małe kawałki, obsypać wegetą, obtoczyć w mące, potem w roztrzepanym jajku i ponownie w mące, smażyć na oleju z obu stron na złotoe, wyłożyć rybę na półmisek . Na dużej patelni dać olej, i pokrojoną w paski cebulę , zeszklić ja, dodać przecier pomidorowy, liście laurowe i ziele angielskie, przyprawić do smaku przyprawami, wyłożyć gorącą cebulę na ryby. Podawać na ciepło bądź zimno.
Na skróty
Komentarze do przepisu (10)

kazio1229 21 kwietnia 2011Zgłoś do usunięcia
Bardzo fajny przepis3 Kto głosował? | Odpowiedz

Konto usunięte 12 kwietnia 2011Zgłoś do usunięcia
Identyczną od pokoleń robię na wigilię ,ale nie tylko.Jest o wiele lepsza od ryby po grecku.Wtym przepisie przetestowałam już różne ryby,ale najlepszy jest jednak dorsz.3 Kto głosował? | Odpowiedz

paulina82 09 marca 2011Zgłoś do usunięcia
WŁAŚNIE ZROBIŁAM NA OBIAD RYBKĘ Z TWOJEGO PRZEPISU JEST REWELACYJNA!!!!!!!!!!!!!!3 Kto głosował? | Odpowiedz

wiola1100 14 lutego 2011Zgłoś do usunięcia
uwielbiam rybkę,muszę taką zrobić3 Kto głosował? | Odpowiedz

kibi87 13 lutego 2011Zgłoś do usunięcia
odskocznia od rybki po grecku, do przetestowania:)3 Kto głosował? | Odpowiedz

tolerancja 13 lutego 2011Zgłoś do usunięcia
wyglada zachecająco - do ulubionych3 Kto głosował? | Odpowiedz

Konto usunięte 12 lutego 2011Zgłoś do usunięcia
bardzo smaczna jest taka rybka, u mnie tak wygląda "ryba po grecku" pzdr3 Kto głosował? | Odpowiedz

karolciaa 12 lutego 2011Zgłoś do usunięcia
Musi być pyszna. Do wypróbowania!3 Kto głosował? | Odpowiedz

Konto usunięte 12 lutego 2011Zgłoś do usunięcia
jak zwykle można tu dobrze zjeść!3 Kto głosował? | Odpowiedz

Konto usunięte 12 lutego 2011Zgłoś do usunięcia
Fajne!Alternatywa do ryby po grecku...ciekawe
3 Kto głosował? | Odpowiedz