Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2257
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 142
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 190
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 191
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2257
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 142
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 190
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 191
Składniki
Filety rozmrozić, pokroić na małe kawałki, obsypać wegetą, obtoczyć w mące, potem w roztrzepanym jajku i ponownie w mące, smażyć na oleju z obu stron na złotoe, wyłożyć rybę na półmisek . Na dużej patelni dać olej, i pokrojoną w paski cebulę , zeszklić ja, dodać przecier pomidorowy, liście laurowe i ziele angielskie, przyprawić do smaku przyprawami, wyłożyć gorącą cebulę na ryby. Podawać na ciepło bądź zimno.