Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 5061
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1671
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1203209
Przepis dnia
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 5061
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1671
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1203209
Składniki
Filety rozmrozić, pokroić na małe kawałki, obsypać wegetą, obtoczyć w mące, potem w roztrzepanym jajku i ponownie w mące, smażyć na oleju z obu stron na złotoe, wyłożyć rybę na półmisek . Na dużej patelni dać olej, i pokrojoną w paski cebulę , zeszklić ja, dodać przecier pomidorowy, liście laurowe i ziele angielskie, przyprawić do smaku przyprawami, wyłożyć gorącą cebulę na ryby. Podawać na ciepło bądź zimno.