Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Burgery rybne to sposób na rybę w nowym wydaniu. Idealne na drugie śniadanie, kolację czy obiad. Możemy zabrać je do pracy czy na wycieczkę. Mogą być też fajnym pomysłem na imprezę.
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 213
Owsianka z malinami to świetny pomysł na pyszne i zdrowe śniadanie, które prz...
Odsłon: 857
Sos jest bardzo dobry. Zrobiony do słoiczków ułatwia życie zapracowanym. Jes...
Odsłon: 7142
Domowy ocet jabłkowy jest bardzo przydatny w kuchni i bardzo zdrowy.
Odsłon: 8703
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 213
Owsianka z malinami to świetny pomysł na pyszne i zdrowe śniadanie, które prz...
Odsłon: 857
Sos jest bardzo dobry. Zrobiony do słoiczków ułatwia życie zapracowanym. Jes...
Odsłon: 7142
Domowy ocet jabłkowy jest bardzo przydatny w kuchni i bardzo zdrowy.
Odsłon: 8703
Składniki
Kotlety z pstrąga: Bułkę tartą, otręby i suszone warzywa namaczamy w bulionie. Rybę rozdrabniamy (najlepiej widelcem), dodajemy jajko, czosnek przeciśnięty przez praskę, drobno posiekaną cebulkę oraz powstałą masę z bułki, otrąb i suszonych warzyw i dokładnie mieszamy (całość najlepiej zmiksować). Następnie dodajemy posiekaną natkę pietruszki i przyprawiamy do smaku. Z masy rybnej formujemy kotlety (małe lub większe według upodobań), obtaczamy w bułce tartej i smażymy z obu stron na rumiano. Bułki kroimy wzdłuż na pół i opiekamy na patelni grillowej lub podgrzewamy w piekarniku. Obie połówki bułki smarujemy majonezem, na dolnej kładziemy sałatę, fileta rybnego, pomidora, ogórka kiszonego i przykrywamy drugą połówką bułki. Smacznego!