Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne grzybki w zalewie maślanej. Palce lizać
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1952
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1639
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2624
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1952
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1639
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2624
Składniki
Masło rozgrzać, wrzucać małe rydze, dokładnie umyte i oczyszczone, posolić. Smażyć bez przykrycia na silnym ogniu. Gdy odparują, wkładać do słojów, zalać masłem, zakręcić.