Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie zawsze mamy ochotę na dania mięsne, polecam danie warzywne jako dodatek do obiadu lub podwieczorek.
1. Cebulę obieramy i kroimy w kostkę, następnie prużymy na rozgrzanym oleju
2. Do cebuli dodajemy pokrojone pieczarki, doprawiamy pieprzem oraz solą.
3. Marchew obieramy i ścieramy na tarce o dużych oczkach, wkładamy do miseczki.
4. Cukinie również obieramy i ścieramy, łączymy z marchwią.
5. Do warzyw dodajemy pieczarki, wszystko razem mieszamy.
6. Ciasto francuskie rozkładamy.
7. Kroimy na kwadraty.
8. Na każdy kawałek nakładamy farsz.
9. Składamy każdy róg do środka.
10. Smarujemy roztrzepanym białkiem.
11. Zapiekamy 25 minut w 180˚C.
12. Sakiewki gotowe.
13. Smacznego.
kotleciki z piekarnika propozycja dla tych co na diecie i nie tylko.
Odsłon: 38497
Delikatne i soczyste kotleciki rybne w chrupiącej, złocistej panierce, podane...
Odsłon: 477
Składniki
1. Cebulę obieramy i kroimy w kostkę, następnie prużymy na rozgrzanym oleju
2. Do cebuli dodajemy pokrojone pieczarki, doprawiamy pieprzem oraz solą.
3. Marchew obieramy i ścieramy na tarce o dużych oczkach, wkładamy do miseczki.
4. Cukinie również obieramy i ścieramy, łączymy z marchwią.
5. Do warzyw dodajemy pieczarki, wszystko razem mieszamy.
6. Ciasto francuskie rozkładamy.
7. Kroimy na kwadraty.
8. Na każdy kawałek nakładamy farsz.
9. Składamy każdy róg do środka.
10. Smarujemy roztrzepanym białkiem.
11. Zapiekamy 25 minut w 180˚C. 12. Sakiewki gotowe. 13. Smacznego.
Przepisy Przekąski
Przekąski
Faszerowane karczochy z grilla
Przekąski
Naleśniki z parówkami, szynką i serem
Przekąski
Grillowany camembert z grillowanymi szparagami
Przekąski
Paluchy czosnkowe
Faszerowane karczochy z grilla
Sycylijski przysmak. Podpatrzone u Jamiego Oliviera.
Odsłon: 28
Naleśniki z parówkami, szynką i serem
Polecam bardzo smaczne, szybkie a za razem syte naleśniki z parówką, szynką i...
Odsłon: 53