Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie zawsze mamy ochotę na dania mięsne, polecam danie warzywne jako dodatek do obiadu lub podwieczorek.
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2662
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 4657
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 102202
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 6539
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2662
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 4657
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 102202
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 6539
Składniki
1. Cebulę obieramy i kroimy w kostkę, następnie prużymy na rozgrzanym oleju
2. Do cebuli dodajemy pokrojone pieczarki, doprawiamy pieprzem oraz solą.
3. Marchew obieramy i ścieramy na tarce o dużych oczkach, wkładamy do miseczki.
4. Cukinie również obieramy i ścieramy, łączymy z marchwią.
5. Do warzyw dodajemy pieczarki, wszystko razem mieszamy.
6. Ciasto francuskie rozkładamy.
7. Kroimy na kwadraty.
8. Na każdy kawałek nakładamy farsz.
9. Składamy każdy róg do środka.
10. Smarujemy roztrzepanym białkiem.
11. Zapiekamy 25 minut w 180˚C. 12. Sakiewki gotowe. 13. Smacznego.