Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie zawsze mamy ochotę na dania mięsne, polecam danie warzywne jako dodatek do obiadu lub podwieczorek.
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 466
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 981
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 177
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2708
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 466
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 981
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 177
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2708
Składniki
1. Cebulę obieramy i kroimy w kostkę, następnie prużymy na rozgrzanym oleju
2. Do cebuli dodajemy pokrojone pieczarki, doprawiamy pieprzem oraz solą.
3. Marchew obieramy i ścieramy na tarce o dużych oczkach, wkładamy do miseczki.
4. Cukinie również obieramy i ścieramy, łączymy z marchwią.
5. Do warzyw dodajemy pieczarki, wszystko razem mieszamy.
6. Ciasto francuskie rozkładamy.
7. Kroimy na kwadraty.
8. Na każdy kawałek nakładamy farsz.
9. Składamy każdy róg do środka.
10. Smarujemy roztrzepanym białkiem.
11. Zapiekamy 25 minut w 180˚C. 12. Sakiewki gotowe. 13. Smacznego.