Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne na imprezy jako przekąska.
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 175
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4385
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11918
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6791
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5599
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 175
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4385
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11918
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6791
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5599
Składniki
Szpinak wrzucić na patelnię dodać masło, przeciśnięty czosnek i przyprawy. Przykryć i dusić pod przykryciem, mieszając od czasu do czasu. Kiedy już zmięknie dodać pokrojony ser feta. Ser jest słony i nie soliłam dodatkowo, jeśli uznasz, że to konieczne można posolić. Gotowy farsz ze szpinaku nakładać łyżką na kwadraty ciasta. Brzegi zawijać do środka. Włożyć do nagrzanego do 170* piekarnika i piec 15 minut. Smacznego