Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne na imprezy jako przekąska.
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10399
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336740
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4262
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423561
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10399
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336740
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4262
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423561
Składniki
Szpinak wrzucić na patelnię dodać masło, przeciśnięty czosnek i przyprawy. Przykryć i dusić pod przykryciem, mieszając od czasu do czasu. Kiedy już zmięknie dodać pokrojony ser feta. Ser jest słony i nie soliłam dodatkowo, jeśli uznasz, że to konieczne można posolić. Gotowy farsz ze szpinaku nakładać łyżką na kwadraty ciasta. Brzegi zawijać do środka. Włożyć do nagrzanego do 170* piekarnika i piec 15 minut. Smacznego