Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne na imprezy jako przekąska.
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 139
Szybkie, łatwe, sycące i smaczne danie.
Odsłon: 470
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 139
Szybkie, łatwe, sycące i smaczne danie.
Odsłon: 470
Składniki
Szpinak wrzucić na patelnię dodać masło, przeciśnięty czosnek i przyprawy. Przykryć i dusić pod przykryciem, mieszając od czasu do czasu. Kiedy już zmięknie dodać pokrojony ser feta. Ser jest słony i nie soliłam dodatkowo, jeśli uznasz, że to konieczne można posolić. Gotowy farsz ze szpinaku nakładać łyżką na kwadraty ciasta. Brzegi zawijać do środka. Włożyć do nagrzanego do 170* piekarnika i piec 15 minut. Smacznego