Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne na imprezy jako przekąska.
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8646
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 74
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 698
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8646
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 74
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 698
Składniki
Szpinak wrzucić na patelnię dodać masło, przeciśnięty czosnek i przyprawy. Przykryć i dusić pod przykryciem, mieszając od czasu do czasu. Kiedy już zmięknie dodać pokrojony ser feta. Ser jest słony i nie soliłam dodatkowo, jeśli uznasz, że to konieczne można posolić. Gotowy farsz ze szpinaku nakładać łyżką na kwadraty ciasta. Brzegi zawijać do środka. Włożyć do nagrzanego do 170* piekarnika i piec 15 minut. Smacznego