Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyborna i smaczna przekąska
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 200
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 326
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 200
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 326
Składniki
Wykonanie: Boczek pokroić w kostkę, wysmażyć na patelni, dodając pod koniec pestki z dyni. Wystudzić, dodać odsączoną fasolę, natkę pietruszki, pokrojone jabłko i cebulę. Przyprawić do smaku, delikatnie wymieszać i podawać.