Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyborna i smaczna przekąska
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5463
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 971
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11910
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5105
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1395
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5463
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 971
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11910
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5105
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1395
Składniki
Wykonanie: Boczek pokroić w kostkę, wysmażyć na patelni, dodając pod koniec pestki z dyni. Wystudzić, dodać odsączoną fasolę, natkę pietruszki, pokrojone jabłko i cebulę. Przyprawić do smaku, delikatnie wymieszać i podawać.