Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealna na spotkania ze znajomymi, rodziną... Szybka do przygotowania i bardzo smaczna:)!
Wolno, z atencją i starannie gotowany CARAPULCRA CHACHAPOYA czyli gulasz lud...
Odsłon: 28
Wigilijne śledzie w śmietanie to najlepsze śledzie , które zawsze muszą być n...
Odsłon: 470
Witam serdecznie i zapraszam na paszteciki z kapustą i grzybami. Paszteciki z...
Odsłon: 15035
Pieczony, domowy pasztet z łopatki wieprzowej to wyśmienity dodatek do pieczy...
Odsłon: 1784
Wolno, z atencją i starannie gotowany CARAPULCRA CHACHAPOYA czyli gulasz lud...
Odsłon: 28
Wigilijne śledzie w śmietanie to najlepsze śledzie , które zawsze muszą być n...
Odsłon: 470
Witam serdecznie i zapraszam na paszteciki z kapustą i grzybami. Paszteciki z...
Odsłon: 15035
Pieczony, domowy pasztet z łopatki wieprzowej to wyśmienity dodatek do pieczy...
Odsłon: 1784
Składniki
Kroimy pierś z kurczaka w kostkę, podsmażamy na patelni i doprawiamy przyprawą Gyros. W między czasie siekamy w drobną kostkę ogórki i cebulę. Kiedy mięso będzie gotowe układamy w dużej misce kolejno wartswami: mięso, majonez, ketchup, ogórki, cebula, kukurydza, majonez, ketchup a na wierzch porwana na drobne kawałki sałata lodowa. Można wszytsko razem wymieszać, jednak w przezroczystej misce ładniej wygląda kiedy poukładane jest warstwami:)