Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealna na spotkania ze znajomymi, rodziną... Szybka do przygotowania i bardzo smaczna:)!
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15344
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 256
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 719
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15344
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 256
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 719
Składniki
Kroimy pierś z kurczaka w kostkę, podsmażamy na patelni i doprawiamy przyprawą Gyros. W między czasie siekamy w drobną kostkę ogórki i cebulę. Kiedy mięso będzie gotowe układamy w dużej misce kolejno wartswami: mięso, majonez, ketchup, ogórki, cebula, kukurydza, majonez, ketchup a na wierzch porwana na drobne kawałki sałata lodowa. Można wszytsko razem wymieszać, jednak w przezroczystej misce ładniej wygląda kiedy poukładane jest warstwami:)