Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 703
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 196
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1378
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 703
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 196
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1378
Składniki
Paluszki krabowe i ogórki kroimy w kostkę.
Makaron przygotowujemy według przepisu, odsączamy, trochę siekamy by był drobniejszy i dodajemy do surimi i ogórków.
Koperek drobno siekamy, czosnek przeciskamy przez praskę i dodajemy do reszty składników.
Wszystko razem mieszamy, dodajemy majonez i doprawiamy solą, pieprzem. Smacznego :)