Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybkie, łatwe, tanie i smaczne! POLECAM!
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5050
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13596
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5883
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7677
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5050
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13596
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5883
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7677
Składniki
Moczymy śledzie. (ok.1 h)
Kroimy bardzo drobno cebulę, jabłko - bez skórki. Mieszamy z majonezem aby jabłko nie zciemniało.
Kroimy matiasy na kawałki wielkosci ok. 0,5 cm lub mniejsze.
Mieszamy wszystkie składniki razem, dodajemy pieprz i curry. W zależnośći jaką chcemy mieć ostrość potrawy wsypujemy wg uznania curry.
Sałatkę można podawać z chlebem, grzankami lub ziemniakami w mundurkach. SMACZNEGO!!!!