Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybkie, łatwe, tanie i smaczne! POLECAM!
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17198
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 401
Jeżeli chcecie zaskoczyć swoich gości nietuzinkowym deserem, proponuję przygo...
Odsłon: 60
Na jesienny podwieczorek do ciepłej herbatki idealnie wpasują się szyszki, tr...
Odsłon: 130
Płynny karmel jako przyprawa do zup i mięs był używany przez naszą babcię. Pa...
Odsłon: 168
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17198
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 401
Jeżeli chcecie zaskoczyć swoich gości nietuzinkowym deserem, proponuję przygo...
Odsłon: 60
Na jesienny podwieczorek do ciepłej herbatki idealnie wpasują się szyszki, tr...
Odsłon: 130
Płynny karmel jako przyprawa do zup i mięs był używany przez naszą babcię. Pa...
Odsłon: 168
Składniki
Moczymy śledzie. (ok.1 h)
Kroimy bardzo drobno cebulę, jabłko - bez skórki. Mieszamy z majonezem aby jabłko nie zciemniało.
Kroimy matiasy na kawałki wielkosci ok. 0,5 cm lub mniejsze.
Mieszamy wszystkie składniki razem, dodajemy pieprz i curry. W zależnośći jaką chcemy mieć ostrość potrawy wsypujemy wg uznania curry.
Sałatkę można podawać z chlebem, grzankami lub ziemniakami w mundurkach. SMACZNEGO!!!!