Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 34
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 120
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 703
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 80
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 34
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 120
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 703
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 80
Składniki
Ziemniaki ugotować w mundurkach. Odcedzić, przelać zimną wodą, obrać jeszcze ciepłe. Ostudzić, pokroić w plastry. Oczyścić por, pokroić w półplasterki, skropić sokiem z cytryny, odstawić na 30 minut. Jabłko umyć, pokroić na ćwiartki, usunąć gniazda nasienne, a miąższ pokroić w plasterki. Ziemniaki, jabłko, por i osączoną kukurydzę wymieszać. Polać śmietaną przyprawioną curry. Oprószyć szczypiorkiem.