Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 165
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 165
Składniki
Ziemniaki ugotować w mundurkach. Odcedzić, przelać zimną wodą, obrać jeszcze ciepłe. Ostudzić, pokroić w plastry. Oczyścić por, pokroić w półplasterki, skropić sokiem z cytryny, odstawić na 30 minut. Jabłko umyć, pokroić na ćwiartki, usunąć gniazda nasienne, a miąższ pokroić w plasterki. Ziemniaki, jabłko, por i osączoną kukurydzę wymieszać. Polać śmietaną przyprawioną curry. Oprószyć szczypiorkiem.