Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 178
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20104
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 178
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20104
Składniki
Ziemniaki ugotować w mundurkach. Odcedzić, przelać zimną wodą, obrać jeszcze ciepłe. Ostudzić, pokroić w plastry. Oczyścić por, pokroić w półplasterki, skropić sokiem z cytryny, odstawić na 30 minut. Jabłko umyć, pokroić na ćwiartki, usunąć gniazda nasienne, a miąższ pokroić w plasterki. Ziemniaki, jabłko, por i osączoną kukurydzę wymieszać. Polać śmietaną przyprawioną curry. Oprószyć szczypiorkiem.