Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna warstwowa sałatka.Robię ją zawsze na imieniny:)
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30902
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3630
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4246
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1129
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30902
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3630
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4246
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1129
Składniki
Pory pokroić drobniutko,sparzyć wrzątkiem,lekko osolić,dodać szczyptę vegety i 2 łyżki oleju.Pozostałe składniki(seler,ananas)odsączyć i pokroić.Szynkę pokroić w drobną kostkę.Składniki układać warstwowo.Majonez najlepiej kielecki,bo jest ostrzejszy.
W kolejności:pory na spód i dalej majonez,seler,majonez,ananas,majonez,szynka,majonez,na wierzch utrzeć jajka na drobnej tarce.