Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolorowa i smaczna tradycyjna sałatka warzywna.
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 483
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 9980
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13458
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2719
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 483
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 9980
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13458
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2719
Składniki
Wykonanie: Warzywa zalać w garnku, lekko posolić i ugotować do miękkości(musimy uważać żeby warzywa nie były zbyt miękkie). Ugotowane warzywa obrać i pokroić w kostkę, następnie dodać posiekane jajka, ogórki , jabłka pokrojone w kostkę. Dodać odsączoną kukurydzę, groszek konserwowy, przyprawić do smaku i dokładnie wymieszać. Musztardę wymieszać z majonezem, dodać do sałatki i ponownie wymieszać. W razie potrzeby jeszcze doprawić. Odstawić w chłodne miejsce na dwie godziny i podawać na stół świąteczny z wędlinami. SMACZNEGO.