Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolorowa i smaczna tradycyjna sałatka warzywna.
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8753
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 84
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8753
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 84
Składniki
Wykonanie: Warzywa zalać w garnku, lekko posolić i ugotować do miękkości(musimy uważać żeby warzywa nie były zbyt miękkie). Ugotowane warzywa obrać i pokroić w kostkę, następnie dodać posiekane jajka, ogórki , jabłka pokrojone w kostkę. Dodać odsączoną kukurydzę, groszek konserwowy, przyprawić do smaku i dokładnie wymieszać. Musztardę wymieszać z majonezem, dodać do sałatki i ponownie wymieszać. W razie potrzeby jeszcze doprawić. Odstawić w chłodne miejsce na dwie godziny i podawać na stół świąteczny z wędlinami. SMACZNEGO.