Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolorowa i smaczna tradycyjna sałatka warzywna.
Duszenie to najlepszy sposób na wołowe żebra. Długi czas gotowania powoduje,...
Odsłon: 9
Sałatka brokułowa z jajkiem należy do moich ulubionych wielkanocnych dań. Jes...
Odsłon: 18
mięso jest mocno przypieczone ale nie wysuszone, do tego dobrze doprawione, p...
Odsłon: 16
Makaron orzo z pieczarkami to przepis na szybkie i pyszne danie jednogarnkowe...
Odsłon: 37
Duszenie to najlepszy sposób na wołowe żebra. Długi czas gotowania powoduje,...
Odsłon: 9
Sałatka brokułowa z jajkiem należy do moich ulubionych wielkanocnych dań. Jes...
Odsłon: 18
mięso jest mocno przypieczone ale nie wysuszone, do tego dobrze doprawione, p...
Odsłon: 16
Makaron orzo z pieczarkami to przepis na szybkie i pyszne danie jednogarnkowe...
Odsłon: 37
Składniki
Wykonanie: Warzywa zalać w garnku, lekko posolić i ugotować do miękkości(musimy uważać żeby warzywa nie były zbyt miękkie). Ugotowane warzywa obrać i pokroić w kostkę, następnie dodać posiekane jajka, ogórki , jabłka pokrojone w kostkę. Dodać odsączoną kukurydzę, groszek konserwowy, przyprawić do smaku i dokładnie wymieszać. Musztardę wymieszać z majonezem, dodać do sałatki i ponownie wymieszać. W razie potrzeby jeszcze doprawić. Odstawić w chłodne miejsce na dwie godziny i podawać na stół świąteczny z wędlinami. SMACZNEGO.
Przepisy Przekąski
Przekąski
Różowe jajka
Przekąski
Serowa przekąska z pikantną nutą
Przekąski
Warkocz francuski z kurczakiem, boczniakami i szpinakiem Ewy Wachowicz
Przekąski
Przystawka na Wielkanoc
Różowe jajka
Wielkanoc kojarzy się z jajkami i kolorami. Nie ma lepszego pomysłu, niż połą...
Odsłon: 2084
Serowa przekąska z pikantną nutą
Sery są niezbędne wśród zimnych przekąsek. Szczególnie polecane są ostre-twar...
Odsłon: 39