Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Same zalety: pyszna i chrupiąca... szybko się robi i szybko znika.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10766
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6196
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5368
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13104
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4844
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10766
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6196
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5368
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13104
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4844
Składniki
Ananasa z puszki odsączamy, świeżego obieramy, kroimy w kosteczkę. Umyte liście kapusty szatkujemy, ser żółty scieramy na tarce o średnich oczkach. Wszystkie składniki wsypujemy do salaterki, dodajemy słonecznik, majonez, doprawiamy solą i pieprzem - mieszamy.