Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka przekąska,która na pewno Wam posmakuje:)
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113041
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 417
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 758
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 571
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113041
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 417
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 758
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 571
Składniki
Brokuł podzielić na różyczki,wrzucić na posoloną gotującą wodę,zagotować 4-5min. Ocedzić i przelać zimną wodą. Zrobić sos. Majonez,jogurt ,czosnek wyciśnięty przez praskę,sól i pieprz wymieszać. Doprawić do smaku. Na talerz wyłożyć różyczki brokuła,ser pokrojony w kostkę,zalać sosem. Ziarna słonecznika uprażyć na patelni i posypać po wierzchu. Smacznego życzę!