Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo ciekawe wydanie buraczków w wersji sałatkowej. Doskonały smak uzyskujemy dzięki marynowaniu plastrów ugotowanych buraczków.
Do wielbicieli curry nie należę, ale jak mi coś posmakuje, będę chciała powtó...
Odsłon: 37
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 113
Pyszne ciasteczka mojego dzieciństwa
Odsłon: 452
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32630
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 82
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 115
Do wielbicieli curry nie należę, ale jak mi coś posmakuje, będę chciała powtó...
Odsłon: 37
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 113
Pyszne ciasteczka mojego dzieciństwa
Odsłon: 452
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32630
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 82
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 115
Składniki
Układamy w głębokim naczyniu, zalewny oliwą wymieszaną z octem. Czosnek drobno siekamy , wsypujemy na buraczki. Posypujemy solą , pieprzem i mieszamy wszystko razem. W tak przygotowanej marynacie trzymamy buraczki w lodówce jedną dobę ( można dłużej) Ważne , by od czasu, do czasu całość przemieszać. Plastry buraków uskładamy na płaskiej tacy, na roszponce. Posypujemy rozkruszonym serem fetta.