Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
zapełniamy spiżarnie pysznościami
Pyszny serniczek w polewie czekoladowej z rodzynkami to idealne ciasto na świ...
Odsłon: 2771
Pyszne rogaliki serowe z nadzieniem z dżemu wiśniowego , idealne do popołudni...
Odsłon: 1150
Szybkie ,smaczne mięsko które praktycznie nie trzeba za dużo pilnować przy sm...
Odsłon: 168
Pyszny serniczek w polewie czekoladowej z rodzynkami to idealne ciasto na świ...
Odsłon: 2771
Pyszne rogaliki serowe z nadzieniem z dżemu wiśniowego , idealne do popołudni...
Odsłon: 1150
Szybkie ,smaczne mięsko które praktycznie nie trzeba za dużo pilnować przy sm...
Odsłon: 168
Składniki
Cebulę pokroić w półplasterki - zblanszować 2 min. Cukinię ( ze skórką) pokroić w półplasterki, marchew w plasterki, paprykę w paski ( ok. 1 cm).
Wszystkie składniki zalewy ( bez octu) i dokładnie wymieszać, dodać wszystkie warzywa ( cebulę ostudzoną) , wymieszać łapkami. Odstawić na 1 dobę w lodówce ( kilka razy w tym czasie mieszając). Dodać ocet, wymieszać i przekładać do słoików z przygotowanymi ziołami- do każdego słoika wlewamy trochę płynu spod warzyw.
Pasteryzujemy ok.20 min.
Pysznego wspomnienia lata zimą życzę.
Przepisy Przekąski
Przekąski
Grzanki z mięsem mielonym
Przekąski
Jajka faszerowane pieczarkami.
Przekąski
Schab po Warszawsku z pastą jajeczno- chrzanową. Idealny na Święta i imprezy.
Przekąski
Panierowany kalafior
Grzanki z mięsem mielonym
Szybkie i sycące. Ponadto łatwy sposób na wykorzystanie resztek chleba, czy w...
Odsłon: 73
Jajka faszerowane pieczarkami.
Jednym z często goszczącym dan na wielkanocnym stole są faszerowane jajka. Dz...
Odsłon: 107