Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 301
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11111
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3654
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1247
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 301
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11111
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3654
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1247
Składniki
Cebulę pokroić w półplasterki - zblanszować 2 min. Cukinię ( ze skórką) pokroić w półplasterki, marchew w plasterki, paprykę w paski ( ok. 1 cm).
Wszystkie składniki zalewy ( bez octu) i dokładnie wymieszać, dodać wszystkie warzywa ( cebulę ostudzoną) , wymieszać łapkami. Odstawić na 1 dobę w lodówce ( kilka razy w tym czasie mieszając). Dodać ocet, wymieszać i przekładać do słoików z przygotowanymi ziołami- do każdego słoika wlewamy trochę płynu spod warzyw.
Pasteryzujemy ok.20 min.
Pysznego wspomnienia lata zimą życzę.