Przekąski Przepis na:
3-4 os. | 15 min | średnie | przystępne |
Przygotowac sos (jeśli gotowy - zgodnie z przepisem na opakowaniu; własnej roboty: kostka czosnku Knorr, bazylia świeża lusz szuszona, sól, oliwa, woda).
Kapustę lub sałatę drobno poszatkowac i wyłożyc na półmisek.
Ser i pomidora pokroic w plastry. Układac na kapuście na przemian w kształcie wianka. Polac sosem, posypac orzechami.
Na skróty
Komentarze do przepisu (2)

Ignorant 02 lipca 2009Zgłoś do usunięcia
A dla wspomnień Śródziemnomorskich przed polaniem sosem z oliwy i balsamiko posypać dobrze roztartym oregano.1 Kto głosował? | Odpowiedz

agatasur 01 kwietnia 2009Zgłoś do usunięcia
Bardzo fajny pomysł jeżeli chodzi o orzeszki; mozarella...hmmm....0 Kto głosował? | Odpowiedz