Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, lekkie, łatwe.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34087
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1232
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113553
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34087
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1232
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113553
Składniki
Przygotowac sos (jeśli gotowy - zgodnie z przepisem na opakowaniu; własnej roboty: kostka czosnku Knorr, bazylia świeża lusz szuszona, sól, oliwa, woda).
Kapustę lub sałatę drobno poszatkowac i wyłożyc na półmisek.
Ser i pomidora pokroic w plastry. Układac na kapuście na przemian w kształcie wianka. Polac sosem, posypac orzechami.