Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka dla osób zdrowej żywności.
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 509
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 277
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9727
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1137
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4485
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 509
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 277
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9727
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1137
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4485
Składniki
Wykonanie: Dynię, pokroić, skropić olejem, posypać przyprawami, ułożyć w naczyniu żaroodpornym i upiec w temperaturze 180 stopni przez 30 minut. Na suchej patelni zrumienić orzechy i przestudzić. Następnie ostudzoną dynię wymieszać z fetą (razem z zalewą), mieszanka sałat i pozostałymi składnikami. W razie potrzeby doprawić i podawać.