Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczna i smaczna sałatka na imprezę.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 148
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 148
Składniki
Wykonanie sosu: Wszystkie składniki razem połączyć i dodać do sałatki. Wykonanie: Pierś z indyka dokładnie oczyścić z błonek, pokroić w kostkę, wrzucić na patelnie z oliwą, lekko posolić i dusić pod przykryciem około 15-20 minut, następnie odparować i lekko zrumienić i ostudzić. Przełożyć do miski, dodać odsączoną kukurydzę, pokrojonego w kostkę selera naciowego i dokładnie wymieszać, wlać przygotowany sos , jeszcze raz wymieszać, schłodzić w lodówce i podawać. SMACZNEGO.