Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Każda osoba, która spróbowała tej sałatki zachwycała się jej smakiem.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10572
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6102
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5342
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12973
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4723
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10572
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6102
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5342
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12973
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4723
Składniki
Pierś z kurczaka myjemy, czyścimy, kroimy w kostkę, doprawiamy gyrosem, smażymy na oleju.
Jajka gotujemy na twardo, po czym kroimy w drobną kostkę.
Ananasa kroimy w kostkę, ser żółty też. Wszystkie składniki - usmażoną pierś, jajka, ser, ananas, majonez mieszamy razem - gotowe!