Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8579
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 583
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8579
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 583
Składniki
Jajka ugotować na twardo, ostudzić i obrać. Kukurydzę i tuńczyka odsączyć i przełożyć do miski. Dodać pokrojoną w kostkę cebulę, 3-4 łyżki suszonej pietruszki, 2 spore garście startego na grubych oczkach sera, pokrojone w kostkę jajka i musztardę. Powoli dodać jogurt naturalny. (w zależności od tego jaką konsystencje chcemy uzyskać można dodać mniej lub więcej). Wszystko wymieszać i doprawić do smaku solą i pieprzem.
Smacznego