Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
kto powiedział, że szpinaku nie da się jeść na słodko? Ja twierdzę, że szpinak w lekko słodkim wydaniu smakuje rewelacyjnie!
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 871
Połączenie polskich faworków (chrustu) i hiszpańskich churrosów – cienkie, sm...
Odsłon: 77
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 871
Połączenie polskich faworków (chrustu) i hiszpańskich churrosów – cienkie, sm...
Odsłon: 77
Składniki
Z brązowego cukru przygotować karmel. Dodać obraną i pokrojoną w kostkę gruszkę, karmelizować przez kilka minut. Na półmisek wyłożyć umyty i osuszony szpinak i posypać startą na dużych oczkach mozzarellą. Następnie przełożyć gruszkę i dodać obrane figi. Smacznego!