Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
kto powiedział, że szpinaku nie da się jeść na słodko? Ja twierdzę, że szpinak w lekko słodkim wydaniu smakuje rewelacyjnie!
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1309
Dzisiaj sernik na zimno na spodzie biszkoptowym z borówką amerykańską i galar...
Odsłon: 584
Szybki i zdrowy pomysł na lunch do zabrania do pracy. Z dodatkiem pieczonego...
Odsłon: 27
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1309
Dzisiaj sernik na zimno na spodzie biszkoptowym z borówką amerykańską i galar...
Odsłon: 584
Szybki i zdrowy pomysł na lunch do zabrania do pracy. Z dodatkiem pieczonego...
Odsłon: 27
Składniki
Z brązowego cukru przygotować karmel. Dodać obraną i pokrojoną w kostkę gruszkę, karmelizować przez kilka minut. Na półmisek wyłożyć umyty i osuszony szpinak i posypać startą na dużych oczkach mozzarellą. Następnie przełożyć gruszkę i dodać obrane figi. Smacznego!