Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
kto powiedział, że szpinaku nie da się jeść na słodko? Ja twierdzę, że szpinak w lekko słodkim wydaniu smakuje rewelacyjnie!
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 879
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 131
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3747
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 167
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 879
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 131
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3747
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 167
Składniki
Z brązowego cukru przygotować karmel. Dodać obraną i pokrojoną w kostkę gruszkę, karmelizować przez kilka minut. Na półmisek wyłożyć umyty i osuszony szpinak i posypać startą na dużych oczkach mozzarellą. Następnie przełożyć gruszkę i dodać obrane figi. Smacznego!