Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
kto powiedział, że szpinaku nie da się jeść na słodko? Ja twierdzę, że szpinak w lekko słodkim wydaniu smakuje rewelacyjnie!
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 118027
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8378
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3109
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2098
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1529
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 118027
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8378
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3109
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2098
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1529
Składniki
Z brązowego cukru przygotować karmel. Dodać obraną i pokrojoną w kostkę gruszkę, karmelizować przez kilka minut. Na półmisek wyłożyć umyty i osuszony szpinak i posypać startą na dużych oczkach mozzarellą. Następnie przełożyć gruszkę i dodać obrane figi. Smacznego!