Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Udko z kurczaka w innej odsłonie.
Prostaczek to – jak sama nazwa wskazuje – bardzo proste ciasto: zarówno jeśli...
Odsłon: 2501
Dzisiaj inna odsłona krewetki królewskiej. Bardzo polecam z racji smaku oraz...
Odsłon: 44
Przepis dnia
Pałki z kurczaka w boczku to pomysł na tradycyjny obiad w nieco innej, bardzi...
Odsłon: 3142
Hiszpański flan to klasyczny deser o aksamitnej, kremowej konsystencji. Jego...
Odsłon: 2784
Prostaczek to – jak sama nazwa wskazuje – bardzo proste ciasto: zarówno jeśli...
Odsłon: 2501
Dzisiaj inna odsłona krewetki królewskiej. Bardzo polecam z racji smaku oraz...
Odsłon: 44
Przepis dnia
Pałki z kurczaka w boczku to pomysł na tradycyjny obiad w nieco innej, bardzi...
Odsłon: 3142
Hiszpański flan to klasyczny deser o aksamitnej, kremowej konsystencji. Jego...
Odsłon: 2784
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki wyszorować, ugotować w mundurkach, obrać, przestudzić i pokroić w grubszą kostkę. Udka pozbawić skóry, obrać, pokroić. Ogórka również obrać i pokroić z resztą warzyw dowolnie. Majonez wymieszać z jogurtem, przyprawami, posiekaną natką pietruszki i octem. Wszystkie składniki sałatki razem wymieszać, zalać przygotowanym sosem z majonezu sałatkę przełożyć do salaterki, posypać natką pietruszki, schłodzić w lodówce. Podawać z dobrze schłodzony jasnym piwem.