Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Udko z kurczaka w innej odsłonie.
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 91
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 174
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 449
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 266
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 91
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 174
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 449
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 266
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki wyszorować, ugotować w mundurkach, obrać, przestudzić i pokroić w grubszą kostkę. Udka pozbawić skóry, obrać, pokroić. Ogórka również obrać i pokroić z resztą warzyw dowolnie. Majonez wymieszać z jogurtem, przyprawami, posiekaną natką pietruszki i octem. Wszystkie składniki sałatki razem wymieszać, zalać przygotowanym sosem z majonezu sałatkę przełożyć do salaterki, posypać natką pietruszki, schłodzić w lodówce. Podawać z dobrze schłodzony jasnym piwem.