Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybka sałata na bazie podpieczonych kawałków ulubionego pieczywa z dodatkiem bazylii,mozzarelli,pomidorów i słodkiej,czerwonej papryki
Polecam. Wędzone szprotki podkręcają smak i zapach.
Odsłon: 500
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 119
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 79
Moje ulubione ciasto czekoladowe, tym razem z dodatkiem przyprawy do piernika...
Odsłon: 164
Łosoś teryiaki to aromatyczne, wręcz ekskluzywne danie na specjalne okazje. J...
Odsłon: 741
Polecam. Wędzone szprotki podkręcają smak i zapach.
Odsłon: 500
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 119
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 79
Moje ulubione ciasto czekoladowe, tym razem z dodatkiem przyprawy do piernika...
Odsłon: 164
Łosoś teryiaki to aromatyczne, wręcz ekskluzywne danie na specjalne okazje. J...
Odsłon: 741
Składniki
ciabatty albo inne ulubione pieczywko rozrywamy na małe lub średnie kawałki,oprószamy przyprawami i skraplamy oliwą i krótko podpiekamy na suchej patelni- na chrupko
pomidory kroimy w cząstki,dokładamy kulki mozzarellki,parę dosłownie plastrów lub małych kawałków papryki,dodajemy chrupkie grzanki,podlewamy oliwą i jeszcze doprawiamy,dodajemy świeżą bazylię i gotowe
Smacznie,zdrowo i szybko ;-)