Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyjątkowo delikatesowe świąteczne danie.
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5790
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 272
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5790
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 272
Składniki
Wyfiletowałam rybę, robiłam też galaretę z pstrąga, użyłam łebków i kręgosłupów i okrawków.W sumie gotowałam 25 minut. Pod koniec dodałam filety, nie mieszając, i gotowałam na małym ogniu około 10- 12 minut. Filety były cienkie. Ostudzoną rybę wyjmuje się na półmisek. Wywar się przecedza, zaciąga przeciśniętym czosnkiem i jeszcze dodaje się lubczyku. Do wywaru dodałam namoczoną żelatynę i wymieszałam. Można zalać rybę i odstawić do lodówki do następnego dnia.
:D
Smacznego :)