Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyjątkowo delikatesowe świąteczne danie.
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1726
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15140
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 3757
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8932
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1726
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15140
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 3757
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8932
Składniki
Wyfiletowałam rybę, robiłam też galaretę z pstrąga, użyłam łebków i kręgosłupów i okrawków.W sumie gotowałam 25 minut. Pod koniec dodałam filety, nie mieszając, i gotowałam na małym ogniu około 10- 12 minut. Filety były cienkie. Ostudzoną rybę wyjmuje się na półmisek. Wywar się przecedza, zaciąga przeciśniętym czosnkiem i jeszcze dodaje się lubczyku. Do wywaru dodałam namoczoną żelatynę i wymieszałam. Można zalać rybę i odstawić do lodówki do następnego dnia.
:D
Smacznego :)