Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięso smakuje zarówno na ciepło jak i na zimno jako wspaniała przekąska na stole świątecznym. SMACZNEGO.
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424711
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10605
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336910
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4696
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424711
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10605
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336910
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4696
Składniki
Wykonanie:
Połączyć wszystkie składniki na marynatę i dokładnie wymieszać. Mięso opłukać, osuszyć na ręczniku papierowym. Przeciąć na dwie równe części, przez środek kawałka schabu utworzyć kanał i wypełnić śliwkami. Tak przygotowany schab, przełożyć do naczynia żaroodpornego, zalać przygotowana marynatą, dobrze natrzeć, nakryć i odłożyć w chłodne miejsce do następnego dnia. Po czym wstawić do piekarnika nagrzanego do 180-190 stopni i piec prz1 ½ godziny co jakiś czas podlewając powstałym sosem. Po upływie tego czasu zdjąć pokrywkę i zrumienić na termo obiegu przez około ½ godziny również podlewając sosem. Mięso smakuje zarówno na ciepło jak i na zimno jako wspaniała przekąska na stole świątecznym. SMACZNEGO.