Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Serowe kruche paluchy
Delikatny filet z dorsza otulony sosem z natki pietruszki.
Odsłon: 123
Pomysł na letni pożywny obiad. Idealny do spakowania i zabrania do pracy. :)
Odsłon: 2673
W truskawkowym sezonie nie może zabraknąć takiego klasyczka jak makaron z tru...
Odsłon: 267
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 2622
Delikatny filet z dorsza otulony sosem z natki pietruszki.
Odsłon: 123
Pomysł na letni pożywny obiad. Idealny do spakowania i zabrania do pracy. :)
Odsłon: 2673
W truskawkowym sezonie nie może zabraknąć takiego klasyczka jak makaron z tru...
Odsłon: 267
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 2622
Składniki
Jeden arkusz ciasta francuskiego rozkładamy na papier do pieczenia i smarujemy roztrzepanym jajkiem, posypujemy połową sera. Przykrywamy drugim arkuszem ciasta francuskiego. Posypujemy resztą sera. Tak przygotowane ciasto kroimy na ok 2 cm paski. Paski skręcamy jak sprężynki. Układamy na papier do pieczenia. Pieczemy ok 15 minut w 200 stopniach. Smakują na zimno jak i na ciepło. Smacznego ;)